Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 Gepost op: september 11, 2020, 01:27:13 pm 
Gestart door Pola - Laatste bericht door Frank
Heel fijn om te horen. Heel veel sterkte nog steeds!
Ik neem haar momenteel ongeveer om de dag mee tijdens m'n meditatie.

Had ze recent een soort dip, anders dan anders?
Ik weet niet meer precies wanneer het was (in ieder geval tussen m'n vorige bericht en deze denk ik), maar toen voelde het afstandelijk.

 22 
 Gepost op: september 11, 2020, 01:24:04 pm 
Gestart door myrna - Laatste bericht door Frank
Welkom op het forum Myrna!
Fijn dat je zulke positieve ervaringen hebt gehad.

Ik wens je een fijne tijd toe hier op het forum.

Wat kunnen we je als virtueel welkomstdrankje inschenken?

 23 
 Gepost op: september 07, 2020, 08:22:24 pm 
Gestart door Dancing Cloud - Laatste bericht door Dancing Cloud
Magnified Healing 1ste fase  workshop 7+8 november 2020 in Leeuwarden

Ben je op het pad van Ascensie? Ben je bereid om jezelf en anderen voor te bereiden op de nieuwe hogere trillingen van Pure Liefde, Licht en Vrijheid ?

Als het antwoord “ja”is dan is deze cursus iets voor jou.

De Magnified Healing is een workshop welke in twee dagen wordt gegeven. Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten van healing, gebruikmakende van heilige geometrie, ademhaling en affirmaties. De cursist heeft ruimte om mee te doen en kan daarna zelf het proces gaan lesgeven ,zonder lange stages te lopen.

De workshop houd in:
• Meditatie Ter Bekrachtiging
• Voorbereiding –het op een lijn brengen van de spirituele centra
- het schoonmaken van het Lichtkanaal
- het verenigen van alle chakra,s
- het versterken van de energie in de handen

• Healing aan jezelf en anderen
- het gevoelig en wakker maken,herbedraden en verbinden van het zenuwstelsel
- het scannen en healen van het lichaam, het stimuleren van het calcium in de ruggengraat en het in balans brengen van de chakra,s
- afstandshealing
- het healen van de Aarde
- healing van karma
- voorbereiding op Ascensie

• Inwijding met initiatie essence
• Het uitreiken van het Certificaat tot Master Teacher van Magnified Healing

Tijdens de workshop ontvangt u een vernieuwd lesboek ,certificaat, oefen CD met de meditatie en de stappen die u dient te volgen. Verder ontvangt U een essentiële olie die de processen ondersteunt.
Na de cursus en als u de meditatie/activatie 11 dagen heeft gedaan, mag u als Magnified Healing Master de cursus doorgeven en behandelingen aan anderen geven( zowel contact en afstandsbehandelingen)

Cursusdata :

In Leeuwarden:

7+8 november 2020

workshop is inclusief lesmateriaal en 2x lunch € 250,00

Voor informatie en opgave:
Dancing Cloud Steggerda
info@dancingcloud.nl
www.dancingcloud.nl
 058-2880611
 06-25258434

Wat is Magnified Healing
Magnified Healing is een zeer oud helingsysteem dat eerder alleen voor ver gevorderde spirituele leraren toegankelijk was en gebruikt werd. Doordat energetische veranderingen momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een helingsysteem dat versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades; waar, wanneer of hoe die dan ook ontstaan zijn.
Magnified Healing is in 1992 aan Gisèle King en Kathryn Anderson doorgegeven via de opgestegen Dame Meester Kwan Yin om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Zij is een lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Zij staat vooral bekend om het verspreiden van Goddelijke Liefde en Genade en is in China en Japan de beschermvrouwe van zwangeren en hun ongeboren kinderen.
Kenmerken van Magnified Healing
De naam zegt al een heleboel over wat je kunt verwachten van Magnified Healing: versterkte heling. Je voelt direct dat je met een enorme kracht werkt. Magnified Healing is een zeer krachtige en intense vorm van helen die op diepe niveaus werkt. Het systeem is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk. Als je de eerste fase workshop hebt gevolgd, mag je deze na elf dagen - waarin je een dagelijkse Magnified Healing activatie doet - zelf doorgeven. Magnified Healing kent als systeem drie fases en een teacher training.
De helende energie komt rechtstreeks uit de Bron en is zacht en liefdevol. Uniek aan Magnified Healing is dat je volledig één wordt met deze energie. Je bent dus niet slechts een kanaal waarbij je de energie doorgeeft, je wordt deze energie. Je hele systeem wordt op een lijn gebracht met de frequentie van deze energie waardoor je medeschepper bent van de heling die je brengt. Hierdoor kan zeer krachtige heling plaatsvinden, zowel bij jezelf als degene die je behandelt.
In Magnified Healing werk je op vele niveaus tegelijk. Je heelt niet alleen op lichamelijk niveau maar je activeert en balanceert ook de chakra's. Magnified Healing heelt ook aspecten van karma. Opvallend is ook dat de losgekomen energie direct getransformeerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat de behandelde niet zelf de losgekomen energie hoeft af te voeren door middel van een reinigingsperiode.
Magnified Healing werkt volgens een nauwkeurig vastgelegd protocol waarin beschreven wordt hoe je het proces van afstemming en heling uitvoert. Je werkt in een ceremoniële setting waarbij je de zuivere en hoge energieën waarmee je werkt bewust hardop aanroept.
Wat kan Magnified Healing voor jezelf en anderen doen?
Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige en intense manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand heling te brengen aan mensen, situaties en de Aarde.
Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak.

 24 
 Gepost op: september 07, 2020, 08:20:35 pm 
Gestart door myrna - Laatste bericht door Dancing Cloud
Welkom Myrna  <3

Dancing Cloud

 25 
 Gepost op: september 07, 2020, 06:57:44 pm 
Gestart door myrna - Laatste bericht door Pola
Welkom Myrna.

 26 
 Gepost op: september 07, 2020, 06:55:24 pm 
Gestart door Pola - Laatste bericht door Pola
 :hart:dank je wel Dancing Cloud.

 27 
 Gepost op: september 07, 2020, 12:27:44 pm 
Gestart door Pola - Laatste bericht door Dancing Cloud
Wat fijn dat ze deze tijd goed is doorgekomen en dat daardoor de operatie ook eerder kan. Ik stuur nog elke dag healing naar Astrid, jullie sterkte ! :gassho: :gassho: :gassho: <3

Dancing Cloud

 28 
 Gepost op: september 07, 2020, 11:40:50 am 
Gestart door Pola - Laatste bericht door Pola
Up-date: Of het door de energie komt of door behandelingen? van alles wat, denk ik. Astrid eet, drinkt en heeft weer energie. Is 4 kg aangekomen. dat is heel fijn. Houdt ook in dat de operatie vervroegt wordt. Op donderdag 17 sept. operatie in het VU. Men opereert vanaf de schouder naar beneden en dan horizontaal. (moet een rib weg). Dan 1 week IC. Hopen korter. En dan zien we wel weer.
Zij en natuurlijk ik ook nog steeds dankbaar voor ondersteuning.  :gassho1:

 29 
 Gepost op: september 07, 2020, 11:35:28 am 
Gestart door myrna - Laatste bericht door myrna
Hallo,

Ik zal me ook even netjes voorstellen.
Mijn naam is Myrna en zolang ik me kan herinneren heb ik al iets met Reiki gehad. Zelf al voordat ik ooit van Reiki gehoord had wist ik diep van binnen dat je dmv energieoverdracht pijn kon verlichten. Ik heb de tradionele Usui Reiki 1 2 en 3 gedaan en dus Reiki Master en ook van de Kundalini Reiki alle 3 de graden.
Verder ben ik Soul Body Fusion practioner. En momenteel ben ik heel erg enthousiast over Limbic Arc.
Een wellness app met meer dan 400 ingrediënten dat werkt met quantum field energie. Heeft mij al van mijn Migraine en rugklachten afgeholpen.

 30 
 Gepost op: september 03, 2020, 07:45:51 pm 
Gestart door Menno - Laatste bericht door Roosje
Ik behandel helemaal niet meer. Maar ik weet nog wel dat ik ook regelmatig het gevoel had dat het te lang duurde en een soort van verveling misschien.
Dat is helemaal veranderd toen ik het als een meditatie ging zien en er ook zo mee omging. Je kunt a.h.w. je gedachten 'vangen' dus als je gedachten bepaalde richtingen uit gaan weer daar dan alert op en breng je aandacht weer naar waar je was.

Ik gebruikte ook wel mijn ademhaling.  Zodat mijn handen de energie doorgaven zonder de eventuele beperkingen van mijn brein. Ik ging met mijn aandacht naar mijn ademhaling en ademde als het ware ook dan de energie naar m'n handen.

 :gassho:

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.142 seconden met 22 queries.