Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 10:36:40 am 
Gestart door Tynana - Laatste bericht door Dancing Cloud
Welkom en veel lees en schrijfplezier hier op het forum :gassho2:

Dancing Cloud

 2 
 Gepost op: Vandaag om 10:20:26 am 
Gestart door Tynana - Laatste bericht door Tynana
Hallo iedereen

Ik ben nieuw op dit forum en vroeg me af of jullie me misschien kunnen helpen?
Uitgaande van het principe dat alles uit yin en yang-energie bestaat (maar de verhouding varieert), zei mijn acupuncturist dat Reiki-energie (energie van de universele bron) voornamelijk yang-energie is. Hij vertelde ook dat aarde-energie voornamelijk yin is. Omdat een mooi evenwicht tussen yin & yang nodig is, concludeerde hij dat een goede Reiki-behandelaar zowel met de universele als met de aarde-energie werkt. Dus niet alleen de energie van de universele bron. Ik heb dit anders geleerd en lees hierover andere zaken, dus ik ben benieuwd naar jullie mening hierover?

Alvast bedankt!
Tineke

 3 
 Gepost op: Vandaag om 10:15:28 am 
Gestart door Tynana - Laatste bericht door Tynana
Hallo iedereen,

Ik ben Tineke en ben ingewijd in Reiki 1 en 2 in de Usui Tibetan-stroming. Mijn eerste inwijding was voor mij de start van het ontdekken van wat ik echt wil in mijn leven. Ik beoefen Reiki dagelijks op mezelf en vind het ook heerlijk om anderen hiervan te laten genieten.
Ik hoop via dit forum meer te leren en antwoord te krijgen op mijn vragen.

Liefs, Tineke

 4 
 Gepost op: januari 17, 2021, 09:56:08 pm 
Gestart door Deechtelammy - Laatste bericht door Deechtelammy
Hallo lieve mensen,

Graag zou ik willen weten of iemand weet of er in de buurt van noordwijk aan zee kundalini cursus wordt gegeven.
Liefst niet op afstand.
 Wie weet iets?
Liefs🙏❤️
Lammy

 5 
 Gepost op: januari 16, 2021, 05:07:28 pm 
Gestart door PeetjeB - Laatste bericht door Erika
Goedenavond, mijn vragen betreffen Reiki en Corona.
 1 Het lijkt wel of ik  in supergevoelig standje sta, vanaf het begin met C19. Ik doe wel mijn bescherming maar toch voel ik alles om mij heen en sommige mensen erg sterk aan, hebben jullie dit ook?

2 Sturen jullie Reiki naar mensen die Corona hebben of herstellende zijn, wat zijn jullie ervaringen

3 Ervaren jullie ook wel eens klachten als je Reiki stuurt van de ontvanger. Bij mij tijdens en daarna is het weg. Hoe ervaar je dat met Corona .

Het gaat mij om de ervaring, niet of je voor of tegen bent. Ik wil daarin geen discussie of uitlokkingen als antwoorden.1. niet meer of minder dan anders
2. Handson werkt als een trein, mensen knappen sneller op. Op afstand geen ervaring mee.
3. Ja, maar dat gaat weer weg.

 6 
 Gepost op: januari 10, 2021, 05:53:27 pm 
Gestart door PeetjeB - Laatste bericht door PeetjeB
Wat een fijn antwoord. Het geeft me wel meer inzicht.
Hihi zal beter opschrijven wat ik bedoel.
De indrukken verschillen inderdaad per keer.

Wederom dankjewel voor je heldere antwoorden.
Ook over de Magnifed healing.
Ik ga hier zeker met mijn Reiki master over praten, het is ook wel iets wat ik voel.

 7 
 Gepost op: januari 10, 2021, 05:38:38 pm 
Gestart door PeetjeB - Laatste bericht door Frank
1 Het lijkt wel of ik  in supergevoelig standje sta, vanaf het begin met C19. Ik doe wel mijn bescherming maar toch voel ik alles om mij heen en sommige mensen erg sterk aan, hebben jullie dit ook?
Ik voel/weet/zie wel eens iets, maar dat is niet zo vaak of heftig dat ik er last van heb. Ik merk het vaker als ik me bewust ergens op richt of openstel en minder als ik met mijn aandacht ergens anders mee bezig ben.

Bescherming is overigens een interessant onderwerp. Energetische bescherming heb je volgens mij namelijk alleen nodig als je bedreigd wordt en er dus gevaar op de loer ligt. Zonder gevaar is bescherming onnodig.
Energie van buitenaf kan je alleen echt raken als je zelf in een wat ongebalanceerde staat bent. Hoe meer je zelf in balans bent, hoe meer je in harmonie komt met jezelf, je omgeving en de wereld. Je ontdekt steeds meer van je eigen 'innerlijke licht,' om het zo te zeggen. Door het ontwikkelen van mededogen, dankbaarheid, liefde voor jezelf en de mensen/dieren/natuur om je heen en door het ontwikkelen van je bewustzijn gaat je licht steeds meer schijnen. Je wordt steeds meer zoals de zon; je straalt je licht in alle richtingen.
De zon is zo'n enorme bron van licht... niets kan het raken. Daar waar de zon is bestaat geen duisternis.

In de dagen van Usui werd Reiki gezien als 'het Licht' - het volledig energiespectrum, de energie van het allerhoogste bewustzijn (de energie van de verlichte). Op zich best anders dan hoe het tegenwoordig wordt gezien. In Usui's tijd was het doel van de beoefening om de verlichting te bereiken; je ware natuur te realiseren en zelf een bron van Licht (= Reiki) te zijn.
Hoe meer je zelf die bron van Licht bent, hoe minder je uit balans bent te krijgen. Daar waar Licht schijnt is geen duisternis.

Dat betekent ook dat als je zelf een bron van Licht bent, je niet bang hoeft te zijn voor negatieve invloeden van 'buitenaf.' (Voor zover er iets buitenaf bestaat; het ontdekken van de eenheid van alle dingen was namelijk ook onderdeel van Usui's spirituele leer - als alles één is, is er dan nog wel iets van buitenaf? Hoef je dan nog wel bang te zijn voor slechte invloeden?)

Het ding is... zolang je bang bent voor negatieve invloeden waarvoor je je moet beschermen zal er altijd onbalans zijn. Angst geeft onbalans. En onbalans maakt je kwetsbaarder. En dat houdt het gevoel dat je bescherming nodig hebt in stand.

Hoe steviger, gebalanceerder, en harmonieuzer je bent, (of: hoe hoger je bewustzijn en hoe meer je zelf het Licht bént), hoe minder je uit balans bent te krijgen door invloeden van 'buitenaf.' Jouw staat van zijn is dan een soort natuurlijk bescherming.

Ik zou daarom adviseren om je niet te richten op beschermingstechnieken of visualisaties, maar op manieren om je bewustzijn en je eigen Licht te ontwikkelen.

2 Sturen jullie Reiki naar mensen die Corona hebben of herstellende zijn, wat zijn jullie ervaringen

Ik heb tot nu toe geen verzoek ontvangen voor (afstands)behandelingen van iemand met corona, dus ik kan je vraag niet uit ervaring beantwoorden.

3 Ervaren jullie ook wel eens klachten als je Reiki stuurt van de ontvanger. Bij mij tijdens en daarna is het weg. Hoe ervaar je dat met Corona .

Ik heb tijdens iedere behandeling wel verschillende indrukken (voelen/zien/weten), maar iedere behandeling is anders en daarmee de indrukken die ik krijg ook. Het ervaren van een klacht van iemand, door een gevoel ergens in m'n eigen lichaam, gebeurt ook wel eens, maar dat is tijdens de behandeling en houdt niet lang aan.
Ik heb, zoals gezegd, geen ervaring met het behandelen van iemand met corona, maar ik verwacht niet dat er een significant verschil zal zijn. Sowieso is iedere behandeling anders.

Je wordt de energie.Je bent mede schepper.
Dit herken ik heel erg. Ik beoefen dan geen Magnified Healing, maar dit was oorspronkelijk de filosofie achter Usui-sensei's spirituele leer. Ergens is het jammer dat dit van Usui zo in de vergetelheid is geraakt en nog maar weinig zo beoefend wordt.

 8 
 Gepost op: januari 09, 2021, 08:54:41 am 
Gestart door PeetjeB - Laatste bericht door PeetjeB
Dancing Cloud, ik ga mij inlezen, klinkt zeer interessant, petra

 9 
 Gepost op: januari 09, 2021, 08:50:00 am 
Gestart door PeetjeB - Laatste bericht door Dancing Cloud
Magnified Healing, kijk ook even in dit topic: https://www.reikistromingen.nl/forum/index.php?topic=4284.0

Ik ervaar het als helemaal mijn ding, bijzonder en beoefen het dit jaar 20 jaar.
Wat is het verschil tussen Reiki en Magnified Healing?

Terwijl Reiki en Magnified Healing beiden vibrationele energie healingen zijn, is reiki gekanaliseerde energie en wordt het lichaam van de persoon binnen geleid.Het lichaam neemt de energie en gebruikt het tot het niveau van acceptatie van het individu die de energie ontvangt.Magnified Healing is een 5de dimensie Heling energie (met de focus op het hart).Met Magnified Healing creëer je samen met GOD DE ALLERHOOGSTE
Je wordt de energie.Je bent mede schepper.De Magnified Healing energie gaat van de ene hand naar de andere hand door het lichaam van de cliënt, onmiddellijk alle belemmerende energieën en onbalansen loslatend,die dan worden gestuurd naar Het Violette Vuur voor transmutatie.
De voorkeur wordt gegeven om Magnified Healing en Reiki niet bewust samen te gebruiken,omdat ze niet op dezelfde manier "werken".
Met Magnified Healing kun je orgaan transplantaties doen,karma helen,het Licht Lichaam opbouwen,het activeren van al de strengen van DNA en het activeren van de Vijf Hogere Lichamen(welke verschillen van de auralagen).Magnified Healing is eigenlijk een Ascension Inwijding.Het geneest op alle niveau,s:fysiek,,emotioneel,
mentaal,etherisch,spiritueel,etc. Het introduceert de student ook in de Hiërarchie
(Melchizedek,Kwan Yin,Saint Germain,Boeddha,Shekinah,Heilige Geest,etc)

Dancing Cloud

 10 
 Gepost op: januari 09, 2021, 08:43:55 am 
Gestart door PeetjeB - Laatste bericht door PeetjeB
Dancing cloud , wat is magnifiek healing , hoe doe jij dat en wat zijn je ervaringen,

Pagina's: [1] 2 3 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.101 seconden met 21 queries.