Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: januari 22, 2022, 02:37:34 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Esther
Arme Nico.  :troost:

 2 
 Gepost op: januari 22, 2022, 02:18:29 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Frank
Het is grappig om af en toe eens te kijken wat er in de media over Reiki verschijnt.
Zo zag ik net dit (de uitzending waar het over gaat heb ik niet gezien:

Reiki behandeling voor praatgrage Nico in 'B&B Vol Liefde': 'Mondje op slot'

In de nieuwe aflevering van ‘B&B Vol liefde’ is B&B-eigenaar Caroline er bijna aan toe één van de drie mannen naar huis te sturen.
Maar de mannen, die voor haar naar Oostenrijk zijn afgereisd, geven niet zomaar op.
Eén van die mannen is Nico. De 51-jarige vrijgezel is er al vanaf het eerste moment bij. Hij kijkt moeizaam toe hoe zijn concurrentie toeneemt in de vorm van voetbaltrainer Eric en Brabander Mark.

Kei mooi
Die laatste is niet met lege handen aangekomen. Om Caroline’s hart te ontdooien, heeft hij een cadeau meegenomen vanuit Nederland. Nieuwsgierig opent de B&B-eigenaar het vierkante stoffen doosje, zo één waar normaliter een ring in zou zitten.

Verbaasd haalt ze het voorwerp uit het doosje: “Een steen?”, vraagt ze aan de gever. “Nee, nee, het is een kei”, reageert Mark resoluut. “Ik kom natuurlijk uit Brabant en daar is alles kei mooi, of kei gezellig, dus vandaar die kei.”

Reiki
Na het ontbijt probeert vrijgezel Nico terrein te herwinnen door één-op-één tijd met Caroline in te plannen.
De vrijgezel weet dat de B&B-eigenaar reiki behandelingen geeft en wil er graag één van haar krijgen.

“Je hoeft daar verder niet uitgekleed voor te zijn hè, of wel?”, vraagt Nico gekscherend. Maar Caroline’s antwoord blijft zakelijk. “Nee hoor, het kan zelfs op afstand. Ik zou zelfs iemand in Nederland kunnen behandelen.”

‘Jij praat nogal graag’
Over de verdere voorwaarden wordt eveneens niet getwist; de behandeling moet in stilte gebeuren.
Dat betekent dat de praatgrage Nico zijn mond zal moeten houden. Caroline bereidt hem hier alvast op voor. “Jij praat namelijk nogal graag.”

Er volgt een pijnlijk moment voor de hoopvolle Nico. “Ik praat niet te veel, hoop ik?”, vraagt hij grappend. Maar in plaats van hem gerust te stellen, lacht Caroline de situatie weg. “O”, zegt Nico. “Dus ik praat wel te veel”, concludeert hij uit Caroline’s ongemakkelijke lach.

Lekker zen
Bij aanvang van de behandeling luidt het advies van de B&B-eigenaar. “Jij hoeft helemaal niks, behalve mondje op slot en gewoon lekker zen zijn.”

Na de behandeling geeft Caroline haar diagnose. “Volgens mij ben jij heel veel in je hoofd altijd bezig. Jouw hoofd en hart staan nog los van elkaar.” Nico knikt bevestigend mee en beaamt haar mening. Tot slot geeft de B&B-eigenaar nog advies. “Luisteren kan soms ook heel mooi zijn.”

Onzeker
Of de één-op-één tijd voor Nico goed heeft uitgepakt, blijkt twijfelachtig. Caroline heeft na de reiki behandeling haar eigen conclusies getrokken. “Ik denk dat hij onzeker is en daarom zoveel aandacht wil. Ik vind dat niet echt aantrekkelijk in een man.”

Bron

 3 
 Gepost op: januari 22, 2022, 02:08:31 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Frank
Ja, dat was inderdaad wel grappig en toevallig geweest  :*^^*:

 4 
 Gepost op: januari 22, 2022, 02:07:54 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Esther
Nou jammer hoor. Was leuk geweest.  ^^

 5 
 Gepost op: januari 22, 2022, 01:47:42 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Frank
Woman's journey inspires new book, ‘So, What Even is Reiki?’A WOMAN’S journey from redundancy to Reiki has inspired her to fulfil her childhood ambition of writing and publishing her own book.

Jody Woodbridge, from Middlewich, has published ‘So, What Even is Reiki’ on Amazon – a beginner’s guide to understanding Reiki.
Jody explains how Reiki is a Japanese word which, when broken into Rei and Ki, means ‘universal’ and ‘energy’.

She says: “During a Reiki session, you’re held in a healing space, channelling the universal energy, releasing negative emotions and healing on a physical, mental, emotional and spiritual level.”

Speaking about how she first discovered Reiki, Jody said: “I worked for a business for 17 years, then in October 2019, a restructure took place and I accepted redundancy.
Turning 40 the following year, my boys were getting older and I felt this was my last chance to do something for me, but I didn’t know what that was.
I researched many different things, started a blog, joined a writing course and took a part-time job in a stamp auction house.
Through the writing course, I came across Soul and Spirit Magazine – reading it, I felt I had come home.
I booked a reading with a psychic medium and started looking into spiritual training.
I found a Reiki course and enquired, but it was January 2020, and they stopped taking bookings due to the pandemic threat.”

Throughout 2020, Jody continued to learn as much as she could about spirituality, while also setting up her own virtual assistant business.
In January 2021, the calling came again for Reiki and Jody found her teacher.
She added: “Through the teachings and practising of Reiki, I have been able to heal on all levels, allowing me to break free from the fear of judgement, overthinking and worrying.”

As a result, Jody found the self-belief to write and release her book which can be found at amzn.to/3fcMeaq.
Jody offers group Reiki sessions with membership groups or part of workplace wellbeing packages, has developed a group mentoring programme and launched The Healing Circle, a weekly group healing session.

Bron

 6 
 Gepost op: januari 22, 2022, 01:32:28 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Frank
Vader van de mindfulness, boeddhist Thich Nhat Hanh (95), overledenDe boeddhistische zenleraar, monnik, schrijver en vredesactivist Thich Nhat Hanh is op 95-jarige leeftijd overleden in zijn thuisland Vietnam. Volgens zijn organisatie Plum Village is hij vredig gestorven in een tempel in de stad Hue, in Centraal-Vietnam.

De monnik staat in het Westen vooral bekend als vredesactivist en als de man die mindfulness naar het Westen heeft gebracht. Hij schreef meer dan 100 boeken over onder meer mindfulness en meditatie en werd gezien als de op een na hoogste figuur binnen het boeddhisme, na de dalai lama.

Zijn inzet als vredesactivist kreeg in de Vietnamoorlog vorm. Hij ontmoette op het hoogtepunt ervan Martin Luther King, die hij overhaalde zich tegen oorlog uit te spreken. Later nomineerde King Nhat Hanh voor de Nobelprijs voor de Vrede en beschreef hem als "apostel van vrede en geweldloosheid".
Verbannen

Zijn strijd tegen de oorlog leidde bij de regering van het toenmalig Zuid-Vietnam echter tot grote ergernis. Na een reis aan de Verenigde Staten mocht Thich Nhat Hanh niet terugkeren. Ook na de oorlog was hij niet meer welkom, en dus begon hij aan een leven in ballingschap van 39 jaar.

Hij vond onderdak in Frankrijk en stichtte een boeddhistische gemeenschap in de buurt van Bordeaux. Ook in andere steden stichtte hij kloosters, zoals in New York, Parijs, Hongkong, Australië en zijn thuisland Vietnam.

In 2014, een maand na zijn 88ste verjaardag, werd Nhat Hanh getroffen door een hersenbloeding, waardoor hij niet meer kon spreken en voor een deel verlamd raakte. Later mocht hij van de Vietnamese autoriteiten terugkeren en zijn laatste jaren doorbrengen in zijn thuisland.

Bron

 7 
 Gepost op: januari 22, 2022, 10:42:59 am 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Frank
Dat is super lief, dankjewel Hetty :D  :*^^*: :gassho:

Hij komt vanaf Groningen, langs de Coop naar dat bedrijf.  :^)^:

Ooooh, dan komt 'ie denk ik toch niet langs ons huis. Ik heb Eend it Something even opgezocht (ik wist helemaal niet dat dit hier was) en wij wonen aan de andere kant (echt het andere uiterste) van het dorp.

 8 
 Gepost op: januari 20, 2022, 01:34:35 pm 
Gestart door Dancing Cloud - Laatste bericht door Dancing Cloud
Magnified Healing1ste FASE WORKSHOP ONLINE
ONLINE LIVE VANUIT LEEUWARDEN, Nederland
19+20 februari 2022
GEFALICILITEERD DOOR DANCING CLOUD STEGGERDA, MAGNIFIED HEALING® GMT               
Magnified Healing brengt een constant Energiestroom tot stand van je hart naar de Bron,  GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM, tot aan de Diamant in het Centrum  van de Aarde. De verbinding beweegt spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die vanuit de Hiërarchie voort pulseert, waarmee de eigenlijke fundering voor het Ascencieproces gelegd wordt.

Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten: fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal en spiritueel, gebruik makend van heilige geometrieën, ademhaling en affirmaties.
________________________________________________

      Datum:  Zaterdag/Zondag  19+20 februari 2022
                       Tijd: 9:00 stipt – 18.30 beide dagen
Locatie: Online Live vanuit Leeuwarden, Nederland
Kosten: € 250 Euro Nieuwe Studenten:  (inclusief digitale werkboek, digitale certificaat en MP3)

Herhaling: € 200 euro (inclusief digitale werkboek, digitale certificaat en MP3) (we moedigen alle Magnified Healing® beoefenaars aan om de workshop gevuld met up to date informatie te komen herhalen)
________________________________________________

                     De workshop omvat:     
                     
   MEDITATIE TER BEKRACHTIGING & CREATIE VAN DE ENERGIE
   INSTRUCTIE EN BEOEFENING:
   Healing van Anderen en Zelf
   Verbinding van het Zenuwstelsel (een bio-transducer worden)
   Afstand Healing en Transplantaties
   Zuiveren van Karma en Voorbereiding voor Ascensie
    Bouwen van het Lichtlichaam
   Activatie van DNA en Vijf Hogere Lichamen
   Healing van de Aarde
   INITIATIE
   CERTIFICERING TOT TEACHER van de EERSTE FASE - WORKSHOP  PERSOONLIJK
                                        _____________________________

Voor meer informatie en  registratie formulier neem contact op:
DANCING CLOUD STEGGERDA:  058-2880611/ 06-25258434 – E-mail: info@dancingcloud.nl www.dancingcloud.nl

Magnified Healing®
van God de Allerhoogste van het  Universum
Ben je op het pad van Ascencie? Ben je bereid, anderen en de Aarde voor te bereiden in het inluiden van de hogere vibraties van pure Liefde, Licht en Vrijheid?
Dan is Magnified Healing iets voor jou.

 
De Magnified Healing teachings zijn een grote gelegenheid om een geneeswijze te leren die in 1983 werd geïntroduceerd op de Aarde. Daarvoor    werd deze geneeswijze alleen gebruikt in de hogere dimensies door de Opgestegen Meesters om de meesters op Aarde en de mensheid bij te staan onder speciale goddelijke dispensatie. In 1992 werd, door directe tussenkomst en  inspiratie van de  Lady Master Kwan Yin, Magnified Healing  in zijn uitgebreide vorm voortgebracht ten behoeve van de vooruitgang van de Mensheid en de Aarde.

Magnified Healing brengt een constant energiestroom tot stand van het Hart naar de Bron, het Al Wat Is, de Oneindige Geest, naar de Diamant in het Centrum van de Aarde. De verbinding beweegt spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die vanuit de Hiërarchie voort pulseert, waarmee de eigenlijke fundering voor het Ascencieproces gelegd wordt.
Kwan Yin is een Opgestegen Meester en lid van de Grote Witte Broederschap van deze planeet, bij velen bekend als de Godin van Barmartigheid, Mededogen en Vergeving. Zij is ook bekend als  als Cannon (in Korea and Vietnam), Quan Yin, en Tara (in Tibet en India).Zij is een lid van de Karmische Raad, die ongeveer functioneert  als het “Hoog gerechtshof” voor de innerlijke Regering van deze planeet.  In 1986 werd haar gevraagd om het Goddelijke Vrouwelijk Aspect van de Boeddha op aarde te verankeren. “Barmhartigheid betekent dat er meer hulp wordt gegeven door liefde dan door verworven verdienste”.
Magnified Healing was goddelijk overgebracht door Rev. Kathryn Anderson en Rev. Gisèle King in 1992. Er zijn nu meer dan 144,000 ingewijden in 95 landen en alle 50 staten in de VS. Het 1st Fase  lesboek is beschikbaar in 13 talen.


Magnified Healing is een complete twee-daagse healing en ascension workshop, die je in staat stelt om de liefde die je ontvangt te onderwijzen en te delen. Magnified Healing activeert de Drievoudige Vlam in het hart, stelt ons in staat om ons karma te zuiveren, activeert al onze DNA strengen, ons wezen in Puur Licht te transformeren en in  Ascensie te stappen. Als een Master-Teacher, al je werken met ademhaling, beweging en heilige geometrie. Je wordt een mede schepper van deze diepgaande energie. Een heilige Inwijding met Essentiële Olie zal je lagere en hogere chakra’s uitbreiden en activeren en de energieën verzegelen  in perfecte synthese. Na een 11-daagse beoefening na je inwijding, ben je bevoegd om deze workshop over de hele wereld te geven.
Vereisten: een kennis en begrip van de concepten van chakra’s, karma, Drievoudige Vlam, ascensie, Hiërarchie, Violette Vlam.

Dancing Cloud Steggerda is een Grand Master Teacher van Magnified Healing®, heeft Magnified Healing® gestudeerd en beoefend sinds 2001 en heeft haar studies met Gisele King regelmatig herhaald en up to date gebracht in Frankrijk, België, Nederland en Spanje en Online. Dancing Cloud heeft een sterke verbinding met Kwan Yin sinds 1975

Aanmelden voor 5 februari : Dancing Cloud Steggerda info@dancingcloud.nl
www.dancingcloud.nl

 9 
 Gepost op: januari 19, 2022, 02:25:44 pm 
Gestart door Dancing Cloud - Laatste bericht door Dancing Cloud
Ja, mooi he Hetty!
In februari geef ik weer een Engelstalige MH1 online workshop, een cursist woont in Brussel die hoeft nu niet te reizen en een B&B te boeken en de andere cursiste mag op deze manier herhalen :gassho:

 10 
 Gepost op: januari 19, 2022, 01:09:29 pm 
Gestart door Frank - Laatste bericht door Hetty
Wat mooi Frank, duidelijk ook.. k zal m delen op sm  :gassho1: :yy: *ᴗ*

Pagina's: [1] 2 3 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.09 seconden met 17 queries.