Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: munay-ki Maastricht  (gelezen 1111 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Roosje

 • Actief Master
 • Offline Offline
 • Geslacht: Vrouw
 • Berichten: 852
munay-ki Maastricht
« Gepost op: augustus 26, 2014, 12:57:54 pm »

Munay-ki ontvangen in 3 delen:

De 1e keer ontvang je de inwijdingen/rites van de Genezer, Banden van Kracht, Harmonie en Ziener, gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je deze rites ontvangt zal je persoonlijke heling op gang worden gebracht en je zult voortaan beschermd worden tegen negatieve energieën. Je energieveld zal weer helder gaan stralen en je zult de rollen die je jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.

De 2e keer ontvang je de Bewaker van de Dag, Bewaker van de Wijsheid en Bewaker van de Aarde rite, die heling en schoonheid, wijsheid en vreugde brengen. Het brengt heling van het vrouwelijk, het mannelijke, de relatie met de aarde, het universum en de relatie met de voorouders. Deze rites maken het mogelijk dat je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren.

De 3e keer ontvang je de rite van Bewaker van de Sterren en de rite van de Schepper. Na deze initiaties kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat op een andere manier zal verouderen, helen en overlijden. Tevens vindt verankering plaats met de Nieuwe Tijd. Tijdens de 9e inwijdingsrite ontvang je je eigen inwijdingssteen. We leren hoe de rites door te geven, of we spreken daar later een datum voor af.

Iedere keer dat ik rites doorgeef worden ook meditaties en/of oefeningen geleerd om de ontvangen initiaties optimaal te kunnen ontwikkelen in jezelf. Hiervan ontvang je telkens een naslagwerk.

Ik vraag per keer 50 euro inclusief uitgebreid naslagwerk, dvd, pi-stone en koffie/thee/versnaperingen en eventueel lunch.
Kan je dit niet betalen dan is dit bespreekbaar, b.v. een betalingsregeling of dienst-wederdienst.

Mocht je de rites willen ontvangen of nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Ik werk meestal zonder vaste agenda zodat we samen een moment kunnen kiezen dat het beste past. Dit kan op alle dagen van de week, ook op avonden of weekenden. Tussen de drie dagdelen dat je de rites ontvangt zit ongeveer vier weken.

Als je met het openbaar vervoer reist vanuit Nederland kan ik je ophalen bij station Maastricht. In België vanaf station Bilzen, Visé of Tongeren.

Ieder die Munay-ki wil ervaren zal zich vernieuwen en met gemak in staat zijn om alle oude patronen/identificaties los te laten. Heel veel mensen zullen zich door de Munay Ki geroepen voelen en die roep beantwoorden. Een nieuwe tijd breekt aan en de oude wereld mag nu eindelijk losgelaten worden. De transmissies verankeren heel geleidelijk de " shift" die we gaan maken, terug naar de Bron. Het is ongelofelijk om te zien hoe gemakkelijk we dan in staat zijn onze wereld vorm te geven zoals we dat in het diepste van ons hart zouden willen zien. Er komen kwaliteiten en eigenschappen in ons naar de oppervlakte waarvan we nauwelijks het bestaan vermoedden. Het is zeer zeker de moeite waard!

  :gassho1:
« Laatst bewerkt op: augustus 26, 2014, 12:59:30 pm door Roosje »
Gelogd
In lak'ech ('Ik ben jou en jij bent mij')

Dancing Cloud

 • Lid
 • Offline Offline
 • Geslacht: Vrouw
 • Berichten: 2.189
Re: munay-ki Maastricht
« Reactie #1 Gepost op: augustus 28, 2014, 11:19:40 am »

is een hele fijne cursus !
Gelogd
Liefde, Wijsheid, Kracht

Franny33

 • Lid
 • Offline Offline
 • Geslacht: Vrouw
 • Berichten: 37
Re: munay-ki Maastricht
« Reactie #2 Gepost op: augustus 28, 2014, 12:27:17 pm »

Hallo,


Ik kreeg toevallig contact met een persoon die het hierover had.
Wat is eigenlijk de meerwaarde van meer inwijdingen van verschillen de energieën?
Bijvoorbeeld Reiki Usui inwijdingen en dan deze nog erbij of dolfijn reiki noem maar op.

Blijft toch allemaal het zelfde of?

Grt  :inlove:
Gelogd

Roosje

 • Actief Master
 • Offline Offline
 • Geslacht: Vrouw
 • Berichten: 852
Re: munay-ki Maastricht
« Reactie #3 Gepost op: augustus 28, 2014, 05:52:38 pm »

Hoi Franny,

Persoonlijk vind ik het onzin om me te laten inwijden in al die soorten Reiki want ik denk dat het om de persoonlijke beoefening gaat en niet zozeer om van buitenaf alsmaar inwijdingen te ontvangen. Natuurlijk kan het best leuk zijn om ook te proeven van andere stromingen... 8)

Munay-ki heeft niets met Reiki te maken maar komt van het sjamanisme.
Het is wél zo dat mensen die al Reiki inwijdingen hebben en dan ook de rites van Munay-ki ontvangen dit ervaren als een meerwaarde.
Het is omdat dit zo anders is. Ervaringen van mensen zou je kunnen lezen in het Belgische Reikistromingenforum, daar is een apart board aangemaakt waarin veel wordt gesproken over Munay-ki en de ervaringen van mensen. www.reikistromingen.be

 :gassho1: Titia
Gelogd
In lak'ech ('Ik ben jou en jij bent mij')

Franny33

 • Lid
 • Offline Offline
 • Geslacht: Vrouw
 • Berichten: 37
Re: munay-ki Maastricht
« Reactie #4 Gepost op: augustus 28, 2014, 06:34:22 pm »

Dank je wel   

grt Franny
Gelogd

Esther

 • Lid
 • Offline Offline
 • Geslacht: Vrouw
 • Berichten: 959
Re: munay-ki Maastricht
« Reactie #5 Gepost op: augustus 28, 2014, 09:26:47 pm »

Ik heb dit ook gedaan en kan het echt aanraden. Kan het niet echt onder woorden brengen waarom, heb al verschillende pogingen weer gedelete. Het is anders, niet te vergelijken, een mooie aanvulling, maar ook weer veel parallellen met Reiki. Slaat nergens op zoals het er staat en toch is het precies zoals het er staat.  :hart:

« Laatst bewerkt op: augustus 28, 2014, 09:30:56 pm door Esther »
Gelogd
Tell me, what is it you plan to do
with your one wild and precious life?  - Mary Oliver
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.075 seconden met 21 queries.