Reiki algemeen > Boeken en CD's

Reiki, Het Ware Verhaal

(1/3) > >>

Hetty:
Ontvangen per mail.

Geachte (Reiki) beoefenaar, behandelaar of therapeut,

Excuses voor het feit dat ik u langs deze weg (éénmalig) ongevraagd benader. ❋

De reden hiervoor is gelegen in het feit dat er een nieuw boek over Reiki in het Nederlands is verschenen. Dit boek is getiteld Reiki, Het Ware Verhaal (kortweg RHWV). RHWV is de compleet herziene en geactualiseerde Nederlandse vertaling van Don Beckett's Reiki, The True Story (ISBN 978-1-58394-267-3) en wordt hierbij onder uw aandacht gebracht.

RHWV is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Don Beckett en mij gedurende het jaar voorafgaand aan zijn betreurenswaardige overlijden op 20 augustus 2012. Door deze onverwachte speling van het lot is RHWV onbedoeld een volstrekt unieke uitgave geworden die vooralsnog alleen hier in Nederland te koop is. RHWV is een onmisbare bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in "Het Ware Verhaal" van de Reiki-geschiedenis. Deze is voor een belangrijk deel gebaseerd op de leringen van een aantal oorspronkelijke studenten van Reiki-oprichter Mikao Usui, die de kennis van hun meester meer dan 70 jaar geheim hebben gehouden. Aanvullend worden de trainingsniveaus gepresenteerd die deze studenten van Usui in persona hebben geleerd. Na het leggen van deze belangrijke basis komen tal van andere onderwerpen aan de orde (bijvoorbeeld: Wat Is ware heling, Technieken, Training, Gokai, Kotodama, (waarde van) Symbolen, Initiaties, Reiju, Geld, Ego, Intentie, minder doen/meer bereiken, Usui, de Usui Reiki Ryoho Gakkai, Usui's tijdgenoten, informatie m.b.t. (Rei) KI  en alternatieve energieën, enzovoort). Een boek dat door zijn diversiteit en benadering "zorgt voor een zeer noodzakelijke frisse wind die het pad naar herinnering vrijmaakt" en bovendien een belangrijke en in de Reiki-wereld tot op heden onbekende aanvulling bevat op het Ki-model van Michio Kushi (Macrobiotic Home Remedies) en Walter Lübeck (Het Reiki Kompendium).

Het boek is op dit moment uitsluitend online verkrijgbaar en niet in 'de boekhandel om de hoek'. De reden hiervoor is gelegen in het feit dat minimaal 50% van de winst naar goede doelen moet gaan. Deze doelstelling is moeilijk te verwezenlijken zonder een maximale kostenbesparing. Mocht u geïnteresseerd zijn in het verrijken van uzelf en anderen, klik dan de onderstaande link aan voor meer (inhoudelijke) informatie en/of bestellingen:
http://www.boekenbestellen.nl/boek/reiki-het-ware-verhaal-printversie/4982

Indien u de houder van een bij de (Nederlandse) Kamer van Koophandel ingeschreven praktijk bent kunt u hoogstwaarschijnlijk een eventuele aankoop als zijnde "vakliteratuur" opnemen in uw boekhouding. De betaalde btw is in dat geval aftrekbaar als "voorbelasting" bij uw aangifte omzetbelasting.

Voor al uw vragen, opmerkingen en/of feedback ben ik te allen tijde bereikbaar.

Bij voorbaat dank voor de door u genomen tijd, aandacht en moeite in deze !

Gassho,

Remko Kempff
Beukenlaan 1
3741BN Baarn
remko.kempff@hetnet.nl
info@triangulus-therapeuticus.com

Dick Zuiderduin:
Hetty,
Ik heb het boek sinds kort en mag het nog gaan lezen.
Groet
Dick

Hetty:
Dag Dick, ben nieuwsgierig naar je bevindingen  :gassho2:

groetjes Hetty   

Jacobus:
Dank voor je tip Hetty, ik heb het boek besteld!


:) Jacobus

lydia:
Ik heb het boek sinds gisteren in mijn bezit.
Ben erg benieuwd.
Lekker in de zon gaan zitten lezen   8)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie