Reiki algemeen > Algemeen Reiki

Zelfbehandeling van januari

(1/2) > >>

Frank:
Hai,

Het is vandaag 1 februari en dat betekent dat we kunnen terugkijken op de eerste maand van 2020.
Ook al leidt ons dat een beetje af van "het nu" :P (maar goed, alleen voor vandaag, oke?)

Hoe was januari voor jou qua Reikibeoefening?
Heb je jezelf behandeld? Hoe waren je eerste zelfbehandelingen van dit jaar?


Mijn januari bestond vooral uit mediteren, liefst dagelijks. Vaak ook in de trein op weg naar m'n werk (al is het soms erg vroeg en ben ik te moe om m'n hoofd er bij te houden, maar dan is er wel weer een ander moment).
Ik heb een paar zelfbehandelingen gedaan deze maand, min of meer voortvloeiend uit meditatie, als onderdeel of aansluitend op meditatie. Heel rustgevend.
En bij m'n verkoudheid heeft me dat ook een behoorlijke hoestbui opgeleverd, maar dat zorgde wel voor een opluchting daarna.

*Gasshō*
Frank

Dancing Cloud:
Ik geef geen reiki zelf-behandelingen meer, wel doe en deed ik mijn dagelijkse Magnified Healing beoefening inclusief zelf behandeling, ook al was ik na het geven begin januari ontzettend verkouden, zaten mijn longen en bijholten vol, helaas een virus over gepakt tijdens een workshop geven waarvan een cursiste erg verkouden was. Wel elke dag mijn beoefening kunnen blijven doen en ik mocht afstandshealing van velen ontvangen. Mijn longen zijn nu bijna schoon , het is en blijft bij mij een zwakke plek. En leert mij ook om weer in de rust en vertraging te gaan , het niet moeten, het niet stressen. Besloten pas eind februari weer een workshop te geven.

De dagelijkse beoefening is voor mij essentieel, het brengt mij iedere keer weer in het Licht , de verbinding tussen Vader/Moeder bron en Moederaarde, het grondt me , brengt me in balans en gecentreerd.

Frank , mooi topic op februari mee te starten!

Dancing Cloud

Menno:
Ik heb mijn eerste migraineaanval van dit jaar alweer gehad en het lijkt erop dat ik dat me een zelfbehandeling een beetje draaglijk weet te houden.
(Soms, maar lang niet altijd, zelfs weet te voorkomen.)
Dus de handjes hebben hun plek op mijn lijf alweer gevonden.

Esther:
Ik ben na een heftige periode in december een soort van ingestort en ben sinds 30 december ziek. Ik ging van de ene verkoudheid in de andere en heb nu weer een ontsteking aan mijn voet. Ik ben een beetje wanhopig aan het worden, overal steeds infecties en ontstekingen, al jaren. Ik doe van alles om mezelf te helpen, waaronder zelfbehandelingen, maar meestal ben ik daarvoor gewoon te moe. Ik ben nu sommige dingen aan het loslaten, gewoon meer rust aan het nemen. Daar voel ik me merkbaar beter bij. Nu hopelijk zo tot rust komen dat ook de ontstekingen verminderen...  ::)

Pola:
Behandel in de morgen en voor het slapen gaan. Niet lang. Simpel. Hoort bij mij. Zorgt dat ondanks tegenslag er altijd een lichtpuntje is.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie