Reiki algemeen > Algemeen Reiki

Reiki doet wat het doen moet

(1/1)

fortunecookie:
Normaal gesproken doe ik altijd 's avonds, zodra de kinderen op bed liggen, mijn zelfbehandeling.
Maar ik was zojuist op tijd op, de rest van het huis ligt nog lekker te snurken. Dus ik dacht, ik doe nu meteen even mijn zelfbehandeling. Komt ook wel goed uit aangezien we vanavond bij mijn schoonouders blijven slapen.

En wat ik dan mooi vind om te merken, is dat het me 's avonds lekker ontspant, maakt mijzelf ook klaar om naar bed te gaan. Maar dat het me nu juist activeert, klaar om aan de dag te beginnen!

Lekkere start van de dag. Fijne paasdagen allemaal!


Ik kreeg trouwens enorm tintelende en prikkende vingers toen ik mijn kruinchakra behandelde (wat ik normaal eigenlijk ook nooit doe). Wellicht wat onbalans?

Pola:
Dank voor het delen.
Fijne Pasen. :gassho1:

Sarah:

Wat mooi dat je ervaring je brengt wat je nodig hebt.
De tinteling hoeft niet persé onbalans te betekenen, het kan van alles zijn.
De betekenis ervan is op zich niet zo belangrijk, dat je je goed voelt des te meer  :yes:


Sarah

Frank:
Mooie ervaring om te lezen!
En een belangrijk inzicht ^.^
Dankjewel voor het delen!

Behandelen op een manier waardoor er kan ontstaan wat er nodig is, is zo waardevol  :aahw:


--- Citaat van: fortunecookie op april 21, 2019, 07:18:19 am ---Ik kreeg trouwens enorm tintelende en prikkende vingers toen ik mijn kruinchakra behandelde (wat ik normaal eigenlijk ook nooit doe). Wellicht wat onbalans?
--- Einde van citaat ---
De energie stroomt als die nodig is. Dat kan zijn als er een probleem is dat energie vraagt om te worden opgelost, maar het gebeurt ook wel om te ondersteunen en te helpen verder te gaan dan waar je bent. Er kunnen zoveel redenen voor zijn waarom energie ergens nodig is (zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal).
Misschien kan je de reden afleiden uit het effect dat je merkt dat het op je heeft, achteraf. Maar ook als je er niet achter komt is dat helemaal prima.

Usui behandelde altijd het hoofd en zou daar naar verluid altijd beginnen met als reden dat daar de zetel van het zelfgenezend vermogen, of de oorzaak van veel ongemakken/lijden, ligt.

reikiguru538:
De tinteling die je voelt is een bijwerking van reiki.
Soms komt het bij mij ook voor dat ik dat voel.
Het is gelukkig wel normaal  :yes:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie