Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  
Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
 31 
 Gepost op: oktober 21, 2021, 11:34:36 am 
Gestart door Trix - Laatste bericht door Hetty
Als ik een behandeling geef dan gebruik ik eigenlijk nooit symbolen. Ik stem me af en laat de energie vrij stromen.Ik denk ineens ook aan USUI.. die ergens in een interview/boek zegt... mijn studenten wilde 'houw vast' daartoe dienen de symbolen. Als je de energie eenmaal herkent is de intentie voldoenden.. Veel succes en Reiki plezier gewenst  :zwaai: :gassho2: (f) :inlove:

 32 
 Gepost op: oktober 20, 2021, 06:10:57 pm 
Gestart door MissB - Laatste bericht door MissB
Dankjewel dancing cloud en Pola  <3

 33 
 Gepost op: oktober 19, 2021, 07:19:24 pm 
Gestart door Dancing Cloud - Laatste bericht door Dancing Cloud
De afgelopen 25 jaar heb ik vaak geroepen , het kan niet! Inwijdingen+cursussen online geven. Ik stond er niet achter.
Sinds vorig jaar mei geef ik online tweedaagse  Magnified Healing eerste fase herhaal workshops. En in augustus heb ik mijn eerste Magnified Healing eerste fase workshop+ Inwijding online gegeven en ik mocht alle oude programmeringen over dat het niet kon loslaten. Mijn cursist in augustus bevestigde dat het wel kon,hij voelde de Energie het hele weekend stijgen en  ook de Inwijding was duidelijk voelbaar.
Nog steeds geef ik de voorkeur aan workshops in persoon, echter niet iedereen is instaat om te reizen naar Leeuwarden( Kreeg zelfs een aanvraag vanuit Nieuw Zeeland). Aanstaande weekend mag ik weer een volledige 2 daagse workshop (18 uur) online geven aan een nieuwe cursist.

Het kan wel !

Dancing Cloud

 34 
 Gepost op: oktober 19, 2021, 08:40:55 am 
Gestart door MissB - Laatste bericht door Pola
Welkom. MissB. Neem je tijd om te leren en te ervaren. Suc6.

 35 
 Gepost op: oktober 18, 2021, 09:08:20 am 
Gestart door MissB - Laatste bericht door Dancing Cloud
Welkom en ik wens je fijne zelf behandelingen ! :gassho:

Dancing Cloud

 36 
 Gepost op: oktober 17, 2021, 03:20:57 pm 
Gestart door MissB - Laatste bericht door MissB
Hallo lieve mensen,

Ik ben nieuw hier en wat ben ik blij dat ik deze forum heb gevonden. Mooi en erg leerzaam om de verhalen en ervaringen van iedereen te lezen.
Ik heb afgelopen vrijdag mijn 1e inwijding mogen ontvangen..cho-ki-rei  :mediteren1:
Ik heb nu nog 2 afspraken staan en bij de 3e afspraak mag ik iemand op de tafel gaan behandelen.
Natuurlijk heb ik twijfels net zoals iedereen “ kan ik dat wel” “ doe ik het wel goed” “doe ik echt niks verkeerd” “ ik voel niks dus bij mij zal het wel niet lukken”… enz maar nu 2 dagen later denk ik er wel iets anders over. En natuurlijk ook na het vele lezen erover ben ik een stuk minder onzeker.

Na mijn 1e inwijding ging ik naar huis en ik had tijdens het autorijden ontzettende pijn maar ook niet echt pijn in mijn rechterhand het voelde of die hand geen bloed had gehad een beetje gevoelloos.. later na kreeg datzelfde gevoel in mijn rechtervoet links ook een beetje maar rechts overheerste.. het is op een gegeven moment weggegaan.

Gisteren en vandaag mijzelf behandeld en ik zie veel kleuren als ik mijn ogen dicht heb ook vormen/ spiralen eigenlijk zie ik wel alle kleuren maar groen en paars het meeste.

Vandaag erna wel hevige hoofdpijn en ik merk ook hoe meer ik naar beneden ga met behandelen dat de kleuren minder worden of zelfs wegblijven.

Maar wat bijzonder is het  <3
Als ik mezelf behandel doe ik een paar minuten over een handeling en ga dan weer verdergaat is dat ook de bedoeling bij jezelf want ik ben zeker 75 minuten bezig en krijg best pijn van het zitten. Mijn houding en een beetje lamme armen zeker in het begin.

Ik ga nog veel lezen hier.

Liefs, MissB

 37 
 Gepost op: oktober 06, 2021, 08:42:44 pm 
Gestart door Healing - Laatste bericht door Healing
Dankjulliewel allemaal voor de reacties. Ik heb er heel veel aan. Interessant ook, Menno, al die fases van rouwen.

Ik moet denk ik gewoon loslaten dat het rouwen te controleren is. En het klopt helemaal wat jullie zeggen: er is geen recept voor het rouwen, iedereen doet dit op zijn eigen manier. Ook dat is natuurlijk goed om te realiseren (want je gaat snel vergelijken: oh, dit is raar hoe ik het nu doe. Oh, zo hoort het niet).

Het is heftig, maar de meditaties die ik doe helpen mij geaard te blijven. Met beide voetjes op de grond, en traantjes in de ogen.

Cariem

 38 
 Gepost op: oktober 05, 2021, 09:25:32 am 
Gestart door Dancing Cloud - Laatste bericht door Dancing Cloud
Magnified Healing 1ste fase workshop 6+7 november 2021
Ben je op het pad van Ascensie? Ben je bereid om jezelf en anderen voor te bereiden op de nieuwe hogere trillingen van Pure Liefde, Licht en Vrijheid?
Als het antwoord “ja” is dan is deze cursus iets voor jou.
De Magnified Healing is een workshop welke in twee dagen wordt gegeven. Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten van healing, gebruikmakende van heilige geometrie, ademhaling en affirmaties. De cursist heeft ruimte om mee te doen en kan daarna zelf het proces gaan lesgeven, zonder lange stages te lopen.
De workshop houdt in:
• Meditatie Ter Bekrachtiging
• Voorbereiding –het op een lijn brengen van de spirituele centra
- het schoonmaken van het Lichtkanaal
- het verenigen van alle chakra’s
- het versterken van de energie in de handen
• Healing aan jezelf en anderen
- het gevoelig en wakker maken, herbedraden en verbinden van het zenuwstelsel
- het scannen en healen van het lichaam, het stimuleren van het calcium in de ruggengraat en het in balans brengen van de chakra’s
- afstandshealing
- het healen van de Aarde
- healing van karma
- voorbereiding op Ascensie
• Inwijding met initiatie essence
• Het uitreiken van het Certificaat tot Master Teacher van Magnified Healing
Tijdens de workshop ontvangt u een lesboek, certificaat, oefen CD met de meditatie en de stappen die u dient te volgen. Verder ontvangt U een essentiële olie die de processen ondersteunt.
Na de cursus en als u de meditatie/activatie 11 dagen heeft gedaan, mag u als Magnified Healing Master de cursus doorgeven en behandelingen aan anderen geven( zowel contact en afstandsbehandelingen)
Cursusdata:
In Leeuwarden:
6+7 november 2021
De workshop is inclusief lesmateriaal en 2x lunch  nu tijdelijk verlaagd naar €220,00
Voor informatie en opgave:
Dancing Cloud Steggerda
info@dancingcloud.nl
www.dancingcloud.nl
058-2880611
06-25258434
Wat is Magnified Healing
Magnified Healing is een zeer oud helingsysteem dat eerder alleen voor ver gevorderde spirituele leraren toegankelijk was en gebruikt werd. Doordat energetische veranderingen momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een helingsysteem dat versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades; waar, wanneer of hoe die dan ook ontstaan zijn.
Magnified Healing is in 1992 aan Gisèle King en Kathryn Anderson doorgegeven via de opgestegen Dame Meester Kwan Yin om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Zij is een lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Zij staat vooral bekend om het verspreiden van Goddelijke Liefde en Genade en is in China en Japan de beschermvrouwe van zwangeren en hun ongeboren kinderen.
Kenmerken van Magnified Healing
De naam zegt al een heleboel over wat je kunt verwachten van Magnified Healing: versterkte heling. Je voelt direct dat je met een enorme kracht werkt. Magnified Healing is een zeer krachtige en intense vorm van helen die op diepe niveaus werkt. Het systeem is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk. Als je de eerste fase workshop hebt gevolgd, mag je deze na elf dagen - waarin je een dagelijkse Magnified Healing activatie doet - zelf doorgeven. Magnified Healing kent als systeem drie fases en een teacher training.
De helende energie komt rechtstreeks uit de Bron en is zacht en liefdevol. Uniek aan Magnified Healing is dat je volledig één wordt met deze energie. Je bent dus niet slechts een kanaal waarbij je de energie doorgeeft, je wordt deze energie. Je hele systeem wordt op een lijn gebracht met de frequentie van deze energie waardoor je medeschepper bent van de heling die je brengt. Hierdoor kan zeer krachtige heling plaatsvinden, zowel bij jezelf als degene die je behandelt.
In Magnified Healing werk je op vele niveaus tegelijk. Je heelt niet alleen op lichamelijk niveau maar je activeert en balanceert ook de chakra's. Magnified Healing heelt ook aspecten van karma. Opvallend is ook dat de losgekomen energie direct getransformeerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat de behandelde niet zelf de losgekomen energie hoeft af te voeren door middel van een reinigingsperiode.
Magnified Healing werkt volgens een nauwkeurig vastgelegd protocol waarin beschreven wordt hoe je het proces van afstemming en heling uitvoert. Je werkt in een ceremoniële setting waarbij je de zuivere en hoge energieën waarmee je werkt bewust hardop aanroept.
Wat kan Magnified Healing voor jezelf en anderen doen?
Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige en intense manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand heling te brengen aan mensen, situaties en de Aarde.
Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak. Geschreven door Karin


 39 
 Gepost op: oktober 03, 2021, 05:16:23 pm 
Gestart door Healing - Laatste bericht door Dancing Cloud
Cariem, iedereen rouwt op haar/zijn manier, goed ook om er regelmatig met iemand/vrienden, vriendinnen, familie over te praten. Ik heb de laatste jaren geliefden verloren door overlijden, bij een ga ik regelmatig naar het kerkhof, ook al weet ik dat ze daar niet meer is en brandt ik een kaarsje en van de andere gebruik ik haar drum en drum er op om haar zo te gedenken, vind jou manier Cariem en er staat geen tijd voor...

Dancing Cloud

 40 
 Gepost op: oktober 03, 2021, 02:06:14 pm 
Gestart door Healing - Laatste bericht door Menno
Vooraleerst: mijn deelneming.
Dat is een hoop om op te kauwen.
En dan moet je het nog doorslikken ook.

Er is geen "Handboek voor rouwenden".
Een ieder gaat daar anders mee om.
De één gaat stil op de bank zitten huilen, de ander moet leuke dingen gaan doen om de zinnen te verzetten.
Maar het mooie is: er is geen goed of fout.
Je gevoel zal je leiden.

Er is maar één tip die ik je kan geven: laat het toe.
Wil je janken? Jank dan.
Wil je naar muziek luisteren en samen met je stiefvader daar naar luisteren?
Doe dat dan.

Wil je bijvoorbeeld naar muziek luisteren die jullie samen mooi vonden?
Alles wat je maar hoeft te doen is zeggen: "Samen muziek luisteren Pa?"
Hij kan nu zijn waar hij wil zijn, dus hij is in een oogwenk bij je.
(Ik neem nu even dit voorbeeld omdat ik dit deed na het overlijden van mijn vader)

En bereid je voor op de verschillende fases van rouwen: de cirkel van rouw.
Sla je één van die fases over dan heb je grote kans dat je het niet goed gaat verwerken.Fase 1: Ontkenning. "Nee, nee nee. Kan niet dat hij dood is"
Fase 2: Woede. "Waarom nou híj?"
Fase 3: Onderhandelen. "Vaak roepen mensen hier een hogere macht aan. "Als dat en dat nou niet/wel gebeurt, dan zal ik dat en dat doen".
Fase 4: Depressie. Nou verlangt niemand van je dat je depressief wordt, maar er komt wel een moment dat het écht tot je doordringt dat iemand niet meer terug komt.
Tot dat moment is het een beetje alsof iemand op een lange reis gegaan is en niets van zich liet horen.
De hectiek van het sterven en de uitvaart is uit het lijf geëbd, de emoties nemen wat af, het wordt weer rustiger.
Dat is het moment dat je denkt: "Ja, nu is het wel mooi geweest. Kom nu maar terug".
Het besef dat dat niet gaat gebeuren kan een mentale tik geven.
Dat is dus normaal.
Fase 5: Aanvaarding. Het bekende 'Het krijgt een plekje'.

Rouwen kan een hele klus zijn.
Het is hard werken.
Als je het gevoel hebt dat je het niet trekt vraag dan hulp. (En daar schaam je je gelukkig niet voor, want je doet het hier al).
Er zijn diverse telefoonlijnen die je (zo goed als) gratis kunt bereiken waar je met je verhaal terecht kunt.
Bijvoorbeeld hier: tel:033 461 68 96Heel veel sterkte en succes, en hoe gek het ook klinkt, een fijne rouwtijd gewenst.
Want als je het goed aanpakt kijk je er later met warme gevoelens op terug.Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10

Pagina opgebouwd in 0.087 seconden met 16 queries.