Reiki algemeen > Boeken en CD's

[TK] Licht op de aura/ Je kunt je leven helen

(1/4) > >>

Ella:
Te koop:

Licht op de Aura van Barbara Ann Brennan.
Ons fysieke lichaam bestaat binnen een groter "lichaam", een menselijk energieveld of aura, het voertuig waarmee we onze ervaringen creeren - ook gezondheid en ziekte. De kracht om onszelf te genezen ontvangen we eveneens via de aura. In dit energielichaam - nog maar kort geleden wetenschappelijk aangetoond, maar al eeuwenlang bekend bij genezers en mystici - ligt de oorsprong van elke ziekte. Hier vinden onze krachtigste en diepste confrontaties plaats, waardoor het zowel de bron als de genezer is van alle lichamelijke en emotionele stoornissen. . In "Licht op de aura" gaat Barbara Brennan, zelf healer met een ervaring van vijftien jaar, in op alle aspecten van de aura en de mogelijkheden om anderen en zichzelf te genezen door middel van healing. Het boek bevat onder meer:- inzicht in hoe het menselijk energieveld eruitziet, functioneert, ziek wordt en weer kan genezen, alsmede inzicht in de psychologische wisselwerking bij intieme relaties; - training van het vermogen om aura"s te zien en te interpreteren; - beschrijvingen van door de medische wetenschap geaccepteerde genezingen van een groot aantal ziekten bij een gevarieerde groep mensen; - aanwijzingen om jezelf en anderen te genezen. Nieuwprijs 30 euro.

Je kunt je leven helen van Louise L. Hay.
Leven is niet iets dat ons overkomt. Louise legt ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over het leven vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs heilzaam is en geeft manieren aan waarop we onze gedachten kunnen veranderen. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Nieuwprijs 20 euro.

Het eerste boek had ik gekocht omdat ik wat meer over healingen te weten wilde komen. Vind het boek alleen iets te ingewikkelt voor mij. Het is een boek met heel veel informatie (mischien wel te veel voor mij) Denk dat het daarom beter in de kast past van iemand die al met healingen bezig is. Heb nog niet eens de helft gelezen. Boek is nog zo goed als nieuw. Dit boek is een werkboek. Dus met vragen en oefeningen na ieder hoofdstuk. Het andere boek is 1x gelezen. Ze zien eruit als nieuw.

Vraagprijs: doe een goed bod.

Dick Zuiderduin:
Licht op de aura,
Sedert 9 oktober 1991 in mijn bezit. Het is een bijzonder mooi boek en ik kan het iedereen aanraden doe met healing en zorg voor zieke mensen bezig is.
Groetjes
Dick

Hope:
Hoi

Het eerste boek lijkt me interessant maar naar Belgie opsturen kost alleen al wat meer vrees ik.

Groetjes

Ella:
Hope, ik heb even op internet gezocht maar ik kan niet vinden hoe veel de verzendkosten van NL naar Belgie zijn. Moet deze week nog naar het postkantoor, zal dan even vragen wat de kosten zijn.

Hope:
Ok, bedankt daarvoor

Groetjes

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie