Reikistromingen.nl Reikiforum

Reiki algemeen => Boeken en CD's => Topic gestart door: MarcelP op augustus 21, 2007, 12:20:35 am

Titel: nederlandstalige begeleide meditatie
Bericht door: MarcelP op augustus 21, 2007, 12:20:35 am
Hallo Reiki en andere vrienden,

Ik ben op zoek naar een goeie begeleide meditatie in het Nederlands die ik van internet kan downloaden.
Weet iemand van jullie waar ik die kan vinden.

Alvast bedankt,

Marcel
Titel: Re: nederlandstalige begeleide meditatie
Bericht door: Jeroen^ op augustus 21, 2007, 03:46:31 pm
gratis zijn ze echt amper te vinden .. en degenen die je vindt, zijn vaak robotachtig en heel kort of afgebroken in het midden ..
al zou je misschien met iets als limewire of een ander P2P progje wel geluk kunnen hebben :) wel uitkijken voor virussen dan :)

ik zou gewoon in de winkel kijken .. voor een tientje of twee tientjes heb je hele bergen best goede meditatiecd's die worden voorgelezen door iemand met een aangename stem  .. de grotere muziekwinkels hebben bijvoorbeeld cd's van roy martina  .. de meeste spiriwinkeltjes hebben natuurlijk wat meer keuze aan cd's met geleide meditaties erop :)

ik gebruik er zelf soms eentje die het grote regen oerwoudavontuur heet of iets dergelijks ..  das een geleide meditatie voor kinderen, maar dan op een lichte yoga achtige manier .. best grappig om mee te doen ..  gebruik hem voornamelijk voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook wel eens bij volwassenen die veel moeite hebben met ontspannen of die nogal nieuwschierig zijn, maar toch wat kritisch .. zo'n cdtje is dan best een handige leidraad voor zo iemand zonder dat het allemaal gelijk te diep gaat enzo :)


:)
jeroen